|
|
#1 (permalink) | ||
|
Sinema Sever
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bu Site'de Yönetici yok mu Ya da Mod?Bu Site'de Yönetici yok mu Ya da Mod? Bir forum olarak gerekli kritileriniz yok galiba.. ![]() Örnek arkadaşın konusu Bez Bebek ve Ponente Feneri Bu ise Benim film istek konum Tom Hanks Big [1988] 1 hafta oldu galiba site'de Bir allahın kulu yok.. galiba boşa bir forum kurmuşsunuz ki biz 'de boşa zaman kaybediyoruz yazık emeklerinize.. ![]() ![]() |
||
|
|
|
Açtığı Son Konular
|
|||||
| Konular | Forum | Son Yazan | Görüntüleme | Son Mesaj | |
|
|
Duyurular ve Açıklamalar | SüleymaN K. | 211 | 19 Ekim 2009 19:20 | |
|
|
Film İstek | yeliz_askim | 88 | 16 Ekim 2009 22:43 | |
|
|
#2 (permalink) |
|
Forum Yöneticisi
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
Bu Site'de Yönetici yok mu Ya da Mod?
merhaba arkadaşım
öncelikle aramıza hoşgeldiniz ve hassasiyetiniz için ayrıca teşekkür ederim. Soruınuza gelicek olursak eğer. Forumdaki yetkili arkadaşlarımız şuaralar işlerinin yoğunluğundan dolayı malesef yetişemiyor ve siteyi bakıma alacağınız. Bozuk filmler tek tek yenilenecek fakat bunun içinde bir yada iki yeni yetkili arkadaş almamız gerekiyor. Eğerki kadroyu tam oturtabilirsek sitede böyle sorunlar yaşanmayacaktır istek filmlerle tek tek ilgilenilecek ve sitedeki bozuk filmleri en aza indirmek için çalışacağız. Ama belirttiğim gibi yetkili açığımız bulunmaktadır. Bu açığı kapatabilirsek herşey daha iyi olacak ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderatör
|
Bu Site'de Yönetici yok mu Ya da Mod?
Merhaba Arkadaşım..
Filme baktım ama bulamadım istediğiniz filmler çok eski film yinede araştırıyorum.merak etmeyin istek olduğu zaman elimizden geldiği kadarıyla çabuk yayınlayamaya çalışıyoruz.hatamız sizi bilgilendirmemek kusura bakmayın.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
Duyurular ve Açıklamalar forumunda bulunan Bu Site'de Yönetici yok mu Ya da Mod? konusunu görüntülemektesiniz. Bu Site'de Yönetici yok mu Ya da Mod? Merhaba arkadaşlar.. Bu Site'de Yönetici yok mu Ya da Mod? Bir forum olarak gerekli kritileriniz yok galiba.. Örnek arkadaşın konusu http://www.online-izle.net/f5/bez-be...2407/#post6714 Bu ...
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|